Раздели

Търсене

Разширено търсене

На сайта nani.bg в категорията "Класик" има месечни намаления на матраци. Предлагат се шест вида двулицеви матраци. Тези матраци са с различни спецификации и размери, подходящи за всяка спалня.

Матракът Двулицев СОНАТА е на намаление с 40%. Той е направен от висококачествени материали и е изключително удобен за сън.

Матракът Двулицев ОРТО РЕЛАКС е на намаление с 35%. Той е подходящ за хора, които търсят матрак с ортопедичен ефект и удобство.

Матракът Двулицев БИАДЖИО е на намаление с 10%. Той е средно твърд и е подходящ за хора, които търсят удобен матрак, който да поддържа правилната постура на тялото.

Матракът Двулицев БАМБО КЛИМА е на намаление с 35%. Той е със специална технология за регулиране на температурата и е изключително удобен за сън.

Матракът Двулицев КРИСТАЛ е на намаление с 40%. Той е средно твърд и е подходящ за хора, които търсят удобен матрак, който да поддържа правилната постура на тялото.

ТОП матракът ПРЕМИУМ 5 е на намаление с 30%. Той е с висококачествена пяна и е изключително удобен за сън.

Всички матраци са отлично качество и ще предоставят комфортен и спокоен сън. Ние препоръчваме да се възползвате от намаленията и да поръчате нов матрак от nani.bg.

Показани 1 - 6 (всичко 6 позиции)
Показани 1 - 6 (всичко 6 позиции)