Търсене

Разширено търсене

Великденски тишлайфер, Великденски яйца с жълт кант пепит №22

[Kal-VePok-Vel22]
24.90лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Във възходящия дух на Великден, представяме ви веселата и празнична Великденска покривка за маса, украсена с ярки великденски яйца и зайчета. Великден е време за семейство, вяра и обновление, и ни носи весело настроение. Декорирайки вашата маса с тази красива покривка, ще внесете това слънчево и празнично усещане във вашия дом.

Изработена от висококачествен жакардов плат, тази покривка за маса е не само красива, но и издръжлива. Предлагайки весел дизайн с великденски мотиви, тя е перфектното допълнение към вашия празничен интериор. Пренесете в дома си магията на Великден с тази великолепна покривка за маса.

Необходимо е перилният процес да се извършва на 40 градуса, за да запазите красотата и качеството на покривката за маса в продължение на много време.

ШиринаДължинаЦена
тишлайфер 40 14024.90лв.


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.