Търсене

Разширено търсене

Възлгавница Ocean Cool Breeze Memory, с охлаждащ гел

[EkTe-Pill-puh5]
96.00лв. 150.00лв.

Възлгавница Ocean Cool Breeze Memory, с охлаждащ гел
С ортопедичната възглавница с мемори пяна Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.
Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врaта.
Възглавница Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze е изработена със сърцевина от най-висок клас вискоеластична мемори пяна, която реагира на температурата на тялото, като се моделира и ‘улавя’ всяка извивка на врата. Мемори пяната заема оптималната форма и следва естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата без да създава напрежение в мускулите и рамената.
Едната страна на ядрото има добавен слой охлаждащ гел. Благодарение на него, ще спите спокойно и непробудно, дори в най-горещите месеци.
Ако искате да се насладите единствено на удобството на мемори ядрото , просто обърнете възгланицата от към страната без охлаждащ гел
 
Калъфът на Възглавница Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze е изработен от фин, тъкан текстил с релефна структура и лек масажиращ ефект. Платът е дишащ и подпомага постоянната циркулация на въздух през ядрото, като освен това има хипоалергенни и антибактериални свойства. Изключително нежен на допир с успокояващ, релаксиращ и лек масажиращ ефект.
 
Sleepmode Ocean Dreams Cool Breeze комбинира в себе си най-важните характеристики, които осигуряват спокоен и пълноценен сън, а именно:
 
– Ортопедична структура с мемори пяна
– Добавен охлаждащ гел против изпотяване
– Дишащ плат с нежен масажиращ ефект
 
Ядро:
 
Страна 1: Мемори пяна с охлаждащ гел
Страна 2: Мемори пяна
 
Калъф:
 
Плат Ocean Dreams /с успокояващ ефект/
Ефектна обточваща линия / паспел – цвят Сребро
Цип
 
Размер: 62 х 39 х 11,5 см

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.